Zeilpost

Al het nieuws voor zeilende vrachtvaart en wind ondersteuning

Wind ondersteuning

Handelsmissie ‘Wind for Goods’ 31 mei t/m 2 juni 2023

In samenwerking met de NBSO Nantes organiseert NMT van 31 mei t/m 2 juni 2023 een handelsmissie naar ‘Wind for Goods’ in Saint- Nazaire, Frankrijk . Op dit moment is ‘Wind for Goods’ het enige internationale event dat zich voor 100% richt op wind aangedreven scheepvaart. Het brengt alle leiders in de sector samen om de concrete oplossingen en innovaties te presenteren die het vrachtvervoer over zee koolstofvrij zullen maken, en om de belangrijkste voordelen en uitdagingen van deze sector, die werkt aan de bescherming van ons maritieme milieu, te bespreken. Kortom, genoeg redenen om hier ook aanwezig te willen zijn.

Ga mee en:

  • Ontdek oplossingen die bijdragen aan het koolstofvrij maken van maritiem vervoer
  • Bespreek de belangrijkste uitdagingen van deze sector die streeft om het oceaanmilieu te behouden.
  • Ontmoet belangrijke Franse en internationale spelers zoals reders, technologieontwikkelaars, financiers, verladers, experts, industriëlen…).

Programma:
Het programma voor de Handelsmissie ‘Wind for Goods’ is deels bekend. Na aankomst op woensdag gaan we samen aan tafel tijdens het welkomstdiner. Donderdag brengen we de gehele dag een bezoek aan ‘Wind for Goods’. Aan het einde van de dag is er een perfect moment om uitgebreid te netwerken tijdens het netwerkevent met matchmaking. Als afsluiter gaan we op vrijdag nog op bedrijfsbezoek. Waarschijnlijk is dit een bezoek aan Chantiers de l’Antlantique. Binnenkort volgt er meer informatie over het programma.

Kijk hier voor meer info op Netherlands Maritime Technology