Zeilpost

Al het nieuws voor zeilende vrachtvaart en wind ondersteuning

Zeilende Zeevaart

EcoClipper timmert aan de weg met investeerders evenement

Komende vrijdag, 17 Maart, wordt er in de museumhaven Willemsoord te Den Helder, weer een “EcoClipper Investeerders Evenement” gehouden. Dit evenement is bedoeld om geïnteresseerden in de zeilende vrachtvaart en leden van de EcoClipper Coöperatie U.A. te informeren over investeren in de coöperatie, de vorderingen binnen EcoClipper te tonen en een ontmoetingsplek voor discussie te bieden.

Jorne Langelaan, oprichter van EcoClipper, zal de strategie en visie van de transitie naar grootschalige zeilvaart logistiek, d.m.v. een presentatie uit de doeken doen. Het eerste schip, De Tukker, dat door de duurzame rederij in de vaart wordt gebracht, is na een verbouwperiode van één jaar te bezichtigen. De bijeenkomst wordt afgesloten met de mogelijkheid om te brainstormen over manieren om de zeilende vrachtvaart industrie sneller te laten groeien.

Dit is het laatste investeerders evenement voordat de zeilende vrachtvaarder De Tukker af is en zeil zal zetten voor een lijndienst tussen Amsterdam en Porto. Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de bijeenkomst op de hoogte stellen van de voortgang binnen EcoClipper, het schip bekijken en eventueel introducees mee nemen aan boord.

Bekijk voor meer informatie en om je op te geven voor dit evenement de website van EcoClipper.

Afbeelding: de Tukker aan de afbouwkade van Willemsoord in Den Helder, © WvD