Zeilpost

Al het nieuws voor zeilende vrachtvaart en wind ondersteuning

Overig

De eerste International Windship Association Youth Poster Contest

International Windship Association is verheugd om hun eerste International Windship Association Youth Poster Contest aan te kondigen. Ze nodigen beginnende kunstenaars van over de hele wereld uit om hun originele kunstwerken in te dienen met als thema “Wind Ship – The Future”. De poster, foto of korte geanimeerde video-billboard moet ons naar een toekomst brengen waarin schepen worden aangedreven door de wind.

Het gebruik van wind om schepen aan te drijven is een krachtig baken van schone, groene en duurzame wegen om in harmonie met onze planeet te leven en we zouden graag uw ideeën, uw creativiteit, inspiratie en dromen zien voor deze schepen van de toekomst.

Elke techniek is toegestaan om de poster te maken – dit kan in de vorm van een poster, een foto of een geanimeerd digitaal billboard (korte video).

Deadline voor indienen: vrijdag 12 mei 2023
Fysieke inzendingen van kunstwerken mogen uiterlijk op 12 mei 2023 aan te komen (deze moeten in een goed verpakt formaat plat of in een rolkoker worden verzonden en u moet ons een e-mail sturen naar poster@wind-ship.org met duidelijke vermelding van de naam van de afzender en het trackingnummer Zonder een trackingnummer kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen voor degenen die op tijd aankomen en meedoen aan de wedstrijd.
Postadres: International Windship Association, 71-75 Shelton Street, Covent Garden, Londen, WC2H 9JQ, Engeland

Lees het gehele artikel op de bron: IWS